ONZE EXTRA’S

scrolldown
tune-widget

ONZE EXTRA’S

Dealerservice
Heeft uw auto of motor regulier onderhoud nodig? De RICA ECM software heeft een zeer hoge kwaliteit, zodat u gegarandeerd 100% dealerservice behoudt. Wordt de RICA software overschreven door een update vanuit de fabriek, dan installeert de RICA dealer de aangepaste software gratis opnieuw. De updates van de fabriek zijn vanzelfsprekend in deze update meegenomen!

Brandstofverbruik
Met alle RICA ECM upgrades blijft de CO2 uitstoot binnen de norm van de huidige emissiewetgeving. Op het gebied van milieuvriendelijk autorijden, gaan wij echter nog een stap verder. Bij sommige auto’s wordt de CO2 emissie tot 15% teruggebracht, met een beduidend lager brandstofverbruik als resultaat.

Maximale betrouwbaarheid
De RICA ECM upgrades zijn met een grote vakkundigheid ontworpen, zodat de betrouwbaarheid van uw auto, niet in het geding komt (mits de auto goed is onderhouden in overeenstemming met de service van de fabrikant). Alle prestatieverbeteringen blijven binnen de maximale toleranties van de motor en de aandrijflijn.

Klantenservice en ondersteuning
Het netwerk van erkende RICA-agenten bestaat uit merk gebonden dealers, onafhankelijke service specialisten en automotive diagnose centra. Bij de RICA ECM upgrades bent u verzekerd van gratis technische ondersteuning en back-up vanuit dit gevestigde RICA netwerk. Al onze agentschappen krijgen volledige back-up en support van de RICA distribiteur en RICA Engineering.

Klanttevredenheid
En bent u ondanks alles niet tevreden, of zijn er problemen met de software? Laat het ons altijd weten, we lossen het graag voor u op!

Rica heeft 200 dealers wereldwijd in 29 landen