OVER RICA

scrolldown
tune-widget

OVER RICA

Rica Engineering ontwikkelt al sinds 1992 unieke software voor het remappen (chiptuning) van het motormanagement van alle auto’s en motoren (voor diesel én benzine). Ook exporteren wij wereldwijd in ruim 30 landen tuningproducten via een netwerk van dealers en tuningcentra.

In onze R&D vestiging in Nederland wordt de beste automotive software ontwikkeld met behulp van zeer geavanceerde technieken. Het totale motormanagement van auto of motor wordt dankzij onze software geperfectioneerd. Dat wij echte profs zijn, vertaalt zich o.a. naar ons succes in de professionele motorsport. Kortom, met onze software levert uw auto of motor een optimale prestatie.

De RICA software (RICA ECM upgrade) wordt voortdurend verfijnd. Van alle auto`s en producten worden de prestaties gecontroleerd en gemeten op onze MAHA 4WD vermogenstestbank. Deze is geschikt voor auto’s met een vermogen tot 850pk. Wij garanderen dat de originele RICA ECM upgrade geen schade veroorzaakt in de motor of transmissie van uw auto. Daarom behoudt uw auto of motor met de chiptuning van RICA, volledige dealerservice. Wordt de RICA software bijvoorbeeld bij onderhoud aan uw auto bij de dealer overschreven, maak een afspraak bij ons en wordt de gratis aangepaste versie opnieuw geprogrammeerd. Is er iets niet naar wens of heeft u vragen/opmerkingen, dan kunt u altijd bij ons terecht!

Tunings worden uitgevoerd door RICA Engineering, RICA dealers of door uzelf bij aanschaf van de iSoftloader
Met de RICA ECM upgrade kiest u voor professionaliteit, hoge kwaliteit, optimale service, betrouwbaarheid en veiligheid
RICA: de wereldwijde toonaangevende chiptuning specialist!

Meer vermogen
Meer koppel
Maximale betrouwbaarheid
Software ontwikkeling in eigen huis
Getest op eigen rollenbank
Klantenservice en ondersteuning

Rica heeft 200 dealers wereldwijd in 29 landen