high performance upgrades.


Stage23chiptuning
Voor nog betere prestaties van uw auto of motor, kunt u er ook voor kiezen de hardware van uw auto aan te passen. Is de hardware gewijzigd, dan bieden wij voor optimale resultaten speciale maatwerk ECM upgrades (hyperlink).

Stage 2
De meest gangbare hardware upgrade is het uitlaatsysteem. Bij gebruik van een grote diameter race katalysator downpipe bijvoorbeeld, wordt de tegendruk verminderd waardoor de uitlaatgasstroom verbetert. De spool-up versnelt. Dit wordt ook wel een “Stage 2” upgrade genoemd.

- Grote diameter high-flow downpipe met race katalysator
- Optionele cat-back uitlaat
- Verminderde tegendruk
- Verbeterde turboreactie
- Verhoging in vermogen en koppel

Stage 3
Voor nog meer vermogen heeft u upgrades nodig van de turbocharger, intercooler etc. Deze worden ook wel Stage 3 upgrades genoemd en vereisen een volledig maatwerk ECM upgrade.

- Turbocharger upgrade
- Intercooler upgrade
- Uitlaatspruitstuk upgrade
- Extra vermogen en koppel
- Maatwerktuning vereist


MOTORSPORT

RICA Engineering is zeer actief op het gebied van motorsport in Europa. Zij verschaffen de motor tuning en wedstrijdvoorbereidingsservice aan vele teams en bereiken zo vele podiumplaatsen. De >>

UITLATEN

Sport uitlaatsystemen zijn een simpele, maar effectieve manier om de prestatie van uw auto te verbeteren. Er zijn vele verschillende uitlaatsystemen beschikbaar, van verschillende kwaliteit. >>

NIEUWS

Drdo Championship

Ford Focus

Kia Stinger 2.0T-Dgi

Man Tge / Vw Crafter...

Volvo S60 Vea T5_360...

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

ISOFTLOADER I

The iSoftLoader allows you to tune your car by yourself.isoftloader

INTERCOOLER VOLVO S40/V40

intercooler